Za čisto i bistro

Radovi u tijeku

Siječanj 2021.

Obavještavamo cijenjene sugrađane da su u sklopu Projekta poboljšanja vodno-komunalne infrastrukture aglomeracije Zaprešić ZA ČISTO I BISTRO, tijekom mjeseca siječnja krenuli prvi radovi na izgradnji mreže odvodnje i vodoopskrbe. Radovi su krenuli najprije u gradu Zaprešiću i Općini Brdovec te će se uskoro proširiti po cijelom gradu i općinama.

Napominjemo da će se uz ulice u kojima su već započeli radovi, po cijelom navedenom području odvijati pripremni radovi koji uključuju geodetsko snimanje i kontrolu šahtova, ispiranje sustava i slično, pa molimo sugrađane za razumijevanje u određenim situacijama u kojima će djelatnici tvrtki koje izvode radove, morati nakratko ući na privatni posjed kako bi obavili pripremne radnje ispitivanja i snimanja.

12.1.2021. započeli su radovi u Sportskoj ulici u Pojatnu i Ulici Ivana Štrbulca u Šenkovcu (Općina Brdovec) što je najavljeno na tiskovnoj konferenciji održanoj istoga dana u Vodoopskrbi i odvodnji Zaprešić.

25.1.2021. započeli su radovi na sanaciji postojećih kolektora u Gradu Zaprešiću na komponenti C .1.4.11 u ulici Antuna Mihanovića, Vladimira Novaka, Vlaha Bukovca, Otona Ivekovića, Josipa Račića  i Komponenti C.1.4.19., ulica Vladimira Nazora, Matije Gupca, Sljemenska, Ivana Svrača, Matije Fistrića, Ilije Gregorića, Ivanečka, Nova ulica, Zagorska i ulica Kardinala Alojzije Stepinca. Radove na navedenim ulicama izvodit će nominirani podizvoditelj Aktiv Global u gore navedenim ulicama te prema niže priloženom grafičkom prilogu.

Grafički prilog C.1.4.11

Grafički prilog C.1.4.19

25.01.2021. započeli su radovi na rekonstrukciji  odvodnje unutar Grada Zaprešića- Etapa 3 koja se proteže ulicom  Pere Devčića, Ivanečkom ulicom, dijelom ulice Kardinala Alojzije Stepinca – Radove na navedenim ulicama izvodit će Tigra d.o.o. i BK Montaža d.o.o.

Veljača 2021.

02.02.2021. započet će radovi na izgradnji sustava odvodnje otpadnih voda na području općine Brdovec u naselju Harmica i Vukovo selo – radove će izvoditi član zajednice ponuditelja HIS d.o.o.

03.02.2021. započet će radovi  na izgradnji sustava odvodnje otpadnih voda na području općine Bistra, a radove će izvoditi članovi zajednice ponuditelja BK Montaža i CGP d.d. dok će dio zemljanih radova izvoditi nominirani podizvoditelj Niskogradnja Hren d.o.o.

03.02.2021. započet će radovi na izgradnji odvodnje otpadnih voda na području općine Bistra na sljedećim lokacijama: Donja Bistra: Ulica Ljudevita Gaja i njeni odvojci; Odvojak Podgorske ulice kod kućnog broja 184, Odvojak Podgorske ulice kod kućnog broja 172 (prema grafičkom prilogu). Radove će izvoditi član zajednice ponuditelja BK MONTAŽA d.o.o.

Na području općine Brdovec Izvođači su započeli s pripremnim radovima (evidentiranje kućnih priključaka, iskolčenje trase, iskop probnih šliceva…), a s radovima na polaganju cjevovoda započinju 08.02.2021. godine na sljedećim lokacijama: Naselje Šenkovec: Ulica Ivana Štrbulca, Prozorska ulica; Naselje Harmica i Vukovo Selo: Bregovita ulica, Dubravička ulica. Radove će izvoditi član zajednice ponuditelja HIS d.o.o.

26.02.2021. započet će radovi na rekonstrukciji  odvodnje unutar Grada Zaprešića- Etapa 1 koja obuhvaća  dio Lužničke ulice, Mokričke, Ulice Pavla Lončara i Obrubići. Radove na navedenim ulicama izvodit će BK Montaža d.o.o..

U sljedećim tjednima i mjesecima promptno će se otvoriti i ostala gradilišta o čemu ćemo vas redovito i pravovremeno obavještavati na našim stranicama. Zahvaljujemo građanima koji žive ili rade u zoni radova na strpljenju, razumijevanju i podršci ovom projektu koji donosi bolju kvalitetu života za stanovnike zaprešićkog kraja.

logo-foot
ico-info

Kontakt za sva vaša pitanja

Vodoopskrba i odvodnja Zaprešić d.o.o.
Zelengaj 15, 10 290 Zaprešić

Telefonski broj za informacije:
01/3314-383, 01/3314-384

E-adresa za upite i informacije:
zacistoibistro@komunalno-zapresic.hr

Više informacija o projektu potražite na 
www.zacistoibistro.hr

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Kohezijskog fonda. Sadržaj web stranice isključiva je odgovornost Vodoopskrbe i odvodnje Zaprešić d.o.o.

Za više informacija o EU fondovima posjetite internetsku stranicu Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije www.strukturnifondovi.hr

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Kohezijskog fonda. Sadržaj web stranice isključiva je odgovornost Vodoopskrbe i odvodnje Zaprešić d.o.o.

Za više informacija o EU fondovima posjetite internetsku stranicu Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije www.strukturnifondovi.hr